KÆMPE REST UDSALG AF BIL SPRAY

VI HAR OVER 700 SPRAYS 🚙🛻

Kan også bruges til cykler, scooter og meget andet der trænger til at blive frisket på.

KIG FORBI HJØRRINGVEJ 80 NØRRESUNDBY

OBS det er undgået farver.

Vejledende pris Vores pris
Bil spray 119,- 49,-
1

Nordjyllands førende inden for autolak

Vi forhandler både Multona og Motip autolak. Du finder et hav af forskellige farver i autolak hos os. Er der en bestemt farvekode du skal bruge, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan helt sikkert hjælpe og vores priser er konkurrencedygtige.

Ring til os

Autolak er en beskyttende maling, der bruge til at beskytte overflader på køretøjer som biler, cykler og scootere. Autolak spray er en praktisk måde at påføre lak på, og de findes i et bredt udvalg af farver og finish. Det giver dig mulighed for at tilpasse og beskytte overfladens udseende.

Autolak kan anvendes på et hav af overfalder og til en lang række forskellige køretøjer. vi har autolak til motorcykler og campingvogne. 

Hvis du har en farvekode, så kan vi hjælpe dig med at finde den rette maling til dit projekt. Autolak spray kan nemt påføres på den beskadiget lak, så får et jævnt og ensartet resultat.

Motip autolak - find din farve

Motip er uden tvivl en af de absolut førende producenter inden for maling til autobranchen. En konstant udvikling sikrer dig det bedste resultat. Lakkerne er af høj kvalitet og baseret på bilens originale farvekode. Farven bruges til at forskønne og reparere karosseridele.
Bemærk dog, at Motip Spray er et system, hvor farven er kodet til flere bilmærker på en gang.

Motip Autolak er det helt perfekte valg til enkelte reparationer til biler, så hvis du skal have repareret ridser i lakken eller hvis din bil bare skal shines op, så har Motip to originale versioner af autolak til din bil, en touch up stift og spraymaling f.eks. kan nr. 41500 bruges til Opel, Ford og Mazda i ca. samme farve.

Find den rigtige Autolak hos os

Det omfattende program består af både metallic og ikke-metallic farver samt klarlak.
Autolakken skal sprayes på i en afstand af 25-30 cm og skal påføres i flere tynde lag. Tørretiden afhænger af temperaturen, luftfugtigheden og tykkelsen af lagene. Den hærder ca. efter 2 timer.

Inden man anvender en autolak på sin bil, er det meget vigtigt at området er rengjort da alt skidt skal være væk for at opnå det bedste resultat. Her kan man evt. anvende lakrens for at være sikker. Hvis du har en dyb rids, skal du bruge sandpapir til at udjævne overgangen inden du går i gang.

Hvis du er helt ved rå jern, skal du anvende en grundfarve inden der kommes lak på, og alt efter hvilken autolak du anvender, kan det være nødvendigt at bruge en klarlak over selve farven. Når du er færdig med at bruge autolak, er det altid en god idé at efterpolere det område med en voks.

Multona autolak - stort udvalg

Multona autolak er et farvetonet system til enkelte og billige lakerings flader. findes i næsten alle kulører, systemet består af ca. 400 forskellige farver. Så om du skal reparere skader på din bil, cykel, knallerten eller andet, så kan Multona autolak fixe det.

Multona har mere end 150 RAL-farver, RAL betyder at der er et fælles farvematching system, der anvendes i Europa. Hvilket betyder at inden for industri og handel,  der anvender man RAL farver som standard, for at gøre det hele nemmere.

Det betyder at 150 af Multona farverne er en del af en fælles farveskala, hvilket gør det nemmere for dig at finde lige netop den farve du mangler.

Hvilken Autolak skal du vælge?

Hvis du er i tvivl om hvilken autolak du skal vælge til din bil, så står vi altid klar med kyndig vejledning og råd til hvad der bedst opfylder dine behov - så tøv ikke med at kontakte os på telefon: 98172098 eller på mail: kg@solsidensmaler.dk

autolak

Multona er et farvetonesystem for enkelte og billige lakeringsreparationer til biler. En Multona farvetone dækker de originale farver af flere bilmærker og biltyper og har også et fint gradueret, logisk opbygget farvespektrum. Multona-systemet består af 407 x spraymaling dåser i 400 ml. (407 farvetoner plus 2-lags klarlak).

autolak

MoTip Kompakt lakering til bilreparation sikrer en høj kvalitet og hurtigttørrende højglans imprægnering. Den klare lak har fremragende dækkende egenskaber, klæbeevne og gennemløb. Den klare lak er ridsefri, stødsikker og falmer ikke. Den er bestandig overfor påvirkning af vejr og UV-stråler. MoTip Kompakt Klarlak fås i en 400 ml spraydåse.