Hvilke gardiner skal du vælge?

Står du og mangler gardiner til dit hjem? Ved Solsidens Maler og Farvehandel A/S tilbyder vi gardiner i Aalborg, Svenstrup, Nørresundby og omegn.

Når du skal vælge gardiner til dit hjem, er det ikke ‘’bare’’ gardiner og det er meget forskelligt hvilke slags gardiner man skal vælge. Dine gardiner er med til at give dit hjem personlighed og stil. Et hjem uden gardiner er tomt og udtryksløst, men gardiner ikke kun med til at give personlighed, de har nemlig også et formål.

Gardinernes formål er at afskærme så andre mennesker ikke kan se direkte ind i dit hjem og for at afskærme for solen, og i nogle tilfælde er det en god idé at skærme af for solen, da solen går ind og får dine møbler til at falme.

Der findes forskellige typer af gardiner, så derfor skal man tage stilling til hvilke gardiner, man vil have i sit hjem. 

Rullegardiner
Rullegardiner er en ret populær løsning, det er et gardin der består af et stykke stof der nemt kan rulles op eller ned ved at man trækker i gardinet eller ved hjælp af en snor. Rullegardiner er en af de løsninger der oftest bliver valgt fordi de er enkle i deres udtryk, og kan leveres med en mørklæggende funktion, også fylder rullegardiner ikke ret meget i dit vindue.

Plissegardiner
Plissegardiner har taget vores hjem med storm, de er over årene blevet lavet så de er super nemme at trække op eller ned. Faktisk er plissegardiner blevet så nemme at, du kan indstille dem så der stadigvæk kommer lys ind foroven og forneden, så der kun bliver afskærmet der hvor det er nødvendigt. Plissegardiner tilbyder et væld af fleksible løsninger og er ideelle i de fleste rum.

Se udvalget af gardiner i vores butik

Kom et smut forbi Solsidens Maler og Farvehandel A/S, så vil vi hjælpe dig til at finde lige netop de gardiner der passer til dit behov. Vi har et stort udvalg af gardiner og markiser fra Debel og Groovi, alt lige fra rullegardiner, plissegardiner, persienner, markiser mm.

At få nye gardiner fra Groovi er det nemmeste i verden. Hvis du bestiller en gratis og uforpligtende opmåling kommer gardinspecialisten fra Groovi hjem til dig, hvor du i ro og mag kan vælge mellem de mange designs og gardintyper.
Kom ind i butikken, hvor du både kan se udvalget og bestille din opmåling.

Udover gardiner, så tilbyder vi ved Solsidens Maler og Farvehandel A/S også mange andre ting, som blandt andet:

Kontakt os for at få hjælp til dine gardiner

Har du brug for råd og vejledning til at finde de helt rigtige gardiner til dit hjem? Så kom ind forbi butikken til en snak, ring på 98172098 eller send en mail på kg@solsidensmaler.dk.

Så står vi klar til at hjælpe dig med at finde de gardiner der matcher dit hjem bedst!