Gulvtæpper i Aalborg, Svenstrup, Nørresundby og omegn

Står du og mangler gulvtæpper til din bolig? Så er Solsidens Maler og Farvehandel A/S klar til at hjælpe dig i Aalborg, Svenstrup, Nørresundby og omegn. 

Her er vi klar til at give dig rådgivning, så du med vores store ekspertise indenfor gulvtæpper kan blive ordentligt klædt på til at få lagt gulvtæppe i din bolig.

Hvilket gulvtæppe skal du vælge?

Når du skal have lagt nyt gulvtæppe i dit hjem, skal du som udgangspunkt tænke over hvor gulvtæppet skal ligge, og hvor meget trafik der er i rummet. Det er en god idé at, vælge gulvtæppet ud fra hvor meget slid der vil være da gulvtæppets styrke afhænger af hvor i dit hjem det skal ligge.

Et gulvtæppe er med til at give dit hjem en hyggelig atmosfære, er lyddæmpende og giver varme samt isolere.

Stuen er et af de rum hvor man skal tænke over om det skal være et stuetæppe hvor rummet bliver benyttet hyppigt, det vil sige at hvis du har børn og meget aktivitet i stuen, så ville man vælge et gulvtæppe der er nemt at vedligeholde og rengøre.

Hvorimod hvis du kun anvender din stue når du har gæster, så kan man sagtens vælge et tæppe som er mere langluvet. Så det kommer rigtig meget an på hvad ens behov er, da vi alle har forskellige behov.

Hvis man tager et soveværelse, så er akustikken i rummet altid rolig, hyggelige og afslappet. Derfor vil et langluvet tæppe være ideelt i denne sammenhæng. Hvorimod hvis det er et børneværelse så ville man nok vælge et gulvtæppe af mere slidstærkt materiale.

Gulvtæpper er med til at forbedre indeklimaet i dit hjem

Når du vælger et væg til væg gulvtæppe til dit hjem, så er det med til at forbedre indeklimaet i de rum hvor du får anlagt et gulvtæppe. Fordi det et gulvtæppe især er godt til, er at opfange det fine støv fra luften, hvilket klinker og trægulv ikke gør på samme måde.

Så ikke nok med at gulvtæpper forbedre akustikken i rummet, er bløde og behagelige så reducere de også støjen i rummet.

Ved Solsidens Maler og Farvehandel A/S tilbyder kan vi også tilbyde dig mange andre ting end gulvtæpper. Blandt andet indeholder vores sortiment også:

Få et uforpligtende tilbud på gulvtæpper

Har du brug for hjælp til at vælge det helt rigtige gulvtæppe til dit hjem? Så er du mere end velkommen til at komme ned forbi Solsidens Maler- og Farvehandel, til en uforpligtende snak om hvad dit behov er, og ellers er du altid velkommen til at ringe 98172098 eller sende os en mail på kg@solsidensmaler.dk.

Ring til os