Kunstartikler i Aalborg, Svendstrup, Nørresundby og omegn 

Er du på udkig efter diverse kunstartikler til dit maleri eller farve projekt? Ved Solsidens Maler og Farvehandel A/S tilbyder vi gardiner i Aalborg, Svenstrup, Nørresundby og omegn.

En skat af kunstartikler

Er der en kreativ sjæl gemt i dig? og går du op i kvaliteten af de produkter du anvender. I kælderen hos Solsidens maler og farvehandel gemmer sig en skat af kvalitets kunstartikler, heriblandt Winsor & Newton maling, pensler, akryl- og oliemaling, deko maling samt lærreder og rammer.

Hvis du står og skal i gang med dit første eller næste kunstværk, og du bare lige mangler de sidste farver i dit hobby depot, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi har et stort udvalg af akryl-, olie-, samt deko maling fra vores favorit brand Winsor og Newton. Så du har de bedste forudsætninger, for dit næste store kunstværk.

Så gå en tur i kælderen næste gang du kigger forbi og lad dig friste af vores store udvalg af kunstartikler til en god pris.
Engelske Winsor og Newton er et yderst anerkendt brand, som er kendt for at udvikle farver og kunstartikler af høj kvalitet. Vi forhandler lige netop deres produkter fordi vi vil give dig den bedste forudsætning for at du kan udfolde dine kreative sider.

Hos Solsidens Maler og Farvehandel A/S finder du alt hvad du behøver i kunstartikler til dit næste gør-det-selv projekt, det er kun din fantasi der sætter grænser for hvad du kan skabe med vores store udvalg af kunstartikler.

Har du et familiemedlem eller en nær ven/veninde, der elsker at udfolde sine kreative sider? Så kan du helt sikkert finde den næste gave, blandt vores store udvalg af kunstartikler. Vi har et bredt udvalg til konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os angående spørgsmål omkring valg af kunstartikler

Skal du i gang med dit nye eller næste hobby projekt? Så kig et smut forbi vores afdeling i kælderen med kunstartikler og hvis du har spørgsmål til et produkt eller har brug for hjælp så står vi altid klar i butikken til at yde professionel rådgivning. Kom ind og lad os hjælpe med at vælge de rette produkter til netop dig og dit projekt.

Staffelier fra Mabef model M10, M13, M14 og M29

1

2

3

4