Hvilken maling skal du bruge til din bolig? 

Trænger du til at få opfrisket din bolig både udvendigt og indvendigt? trænger dit træværk til en kærlig hånd, eller synes du din båd skal friskes op?  Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Solsidens Maler og Farvehandel A/S har vi et stort udvalg af maling til din bolig, træværket, eller din båd.

Vi har vejledt mange glade kunder om valg af maling fra områder som Aalborg, Nørresundby og Svenstrup. Vi er klar ved telefon til at hjælpe dig, så du træffer det rigtig valg af maling og farve.

Ring til os

Vi har et stort udvalg af kvalitets maling fra JOTUN og GJØCO til dit næste projekt.

JOTUN maling 

Kvalitetsmalingen fra norske Jotun er af meget høj standard og sikrer et flot resultat. Jotuns produkter er testet og udviklet i Norge, hvilket sikrer, at malingen er holdbar i det omskiftelige skandinaviske klima.

I butikken har vi fuldt sortiment til både uden- og indendørs projekter, hvilket inkluderer:

  • JOTUN LADY maling (interiørmaling, både vægmaling, træmaling og kalkmaling)
  • JOTUN SENS (helse venlig interiørmaling, der ikke indeholder opløsningsmidler og desuden ikke afgiver skadelige dampe. Anbefales af Norges astma- og allergiforbund)
  • JOTAPROFF væg produkter (interiør maling og vådrumsmaling)
  • JOTUN DEMIDEKK (træbeskyttelse til vedligehold af huse og træværk)
  • JOTUN BUTINOX (vandfortyndbar træbeskyttelse til vedligehold af huse og træværk)

GJØCO maling 

I butikken forhandler vi kvalitetsmaling fra norske Gjøco. Gjøco produceres i Norge, hvilket sikrer, at disse produkter er vejrbestandige i forhold til det skandinaviske klima.

Gjøco bestræber sig på at producere klimavenlige malerprodukter, hvorfor flere af deres produkter er Svanemærkede.

Produktsortimentet i butikken er bredt og inkluderer:

  • GJØCO FASHION (interiør maling til træ)
  • GJØCO INTERIØR (interiørmaling)
  • HERREGÅRD (udendørs træbeskyttelse)
  • Murmaling (udendørs murværk)

Vi tilbyder også andre maleropgaver

Hos SSolsidens Maler og Farvehandel A/S tilbyder vi også mange andre produkter end maling. Vi har et stort sortiment, som blandt andet indeholder: 

Hvilken maling skal jeg vælge? 

Uanset om du skal have malet et køkken, badeværelse, børneværelse eller give terrassen en gang træbeskyttelse, så har vi de rette produkter og tilbehør. Vi toner selv malingen i butikken – så får du netop den farve, du ønsker. Du er altid velkommen til at ringe 98172098 eller sende os en mail på kg@solsidensmaler.dk.

Skriv til os

Ring til os