Det stærke alternativ til microcement.

Contec Coating CC Primer

Contec Coating CC Primer sikrer perfekt vedhæftning mellem underlaget og Contec Coating PURE.
Det stærke alternativ til Micro cement.

Vedhæftning til underlaget og ensartet sugeevne er vigtigt for at få det perfekte færdige resultat.

Derfor skal man altid påføres CC Primer både inden påføring af CC Filler og inden påføring af CC PURE.

Fås i Vejledende pris
1 liter 140,-
5 liter 560,-

Contec Coating CC Filler

CC filler er en spartelmasse som bruges på overflader der er ujævnt for at få et glat resultat.

Fås i Vejledende pris
10 kg. 820,-

CC PURE

Contec Coating PURE er det stærke alternativ til traditionel Micro cement.

CC PURE er dansk produceret koncentreret højstyrkebeton, der blot skal opblandes med vand for at være klar til brug.

Opblandet kan du arbejde med produktet i flere timer (flere behandlinger), der er derfor tid til at få netop dit ønskede look frem. Tørretiden på den enkelte behandling er kort, du kan derfor arbejde kontinuerligt på projektet, og skal ikke vente på lange tørretider inden næste behandling.

CC PURE kan påføres med rulle, pensel, svamp og de forskellige typer spartler på plant underlag, alt efter hvilket look du ønsker.

Rulle, pensel og svamp giver, alt efter mængde og ”håndelag” en finere struktur, hvorimod påføring med spartel kan give et mere råt look.

CC PURE kan anvendes på alle typer overflader også i vådrum. Du kan således give nyt liv til det gamle flise/klinkebeklædte bad/bryggers- køkkengulv, og få det moderne ”newyorkerlook” med et særdeles slidstærkt produkt, ligesom den gamle bordplade på spisebordet eller køkkenbordet kan få nyt liv, i stedet for at investere i nyt.

Vægge i værelset eller stuen er selvfølgelig også oplagte steder at anvende CC Pure.

Det eneste det kræver er selvfølgelig et godt, plant og fast underlag. Husk altid at behandle arealet med primer CC-primer inden behandling med CC PURE for at få en ensartet vedhæftning og sugeevne på hele arealet.

Fås i 4 forskellige farver:

  • Alba (Hvid)
  • Illume (Lys grå)
  • Drizzly (Grå)
  • Nightfall (Antracitgrå)
Fås i Vejledende pris
1 kg. 180,-
5 kg. 805,-
Alba

Alba (Hvid)

Illume

Illume (Lys grå)

Drizzly

Drizzly (Grå)

Nightfall

Nightfall (Antracitgrå)

CC Sealer Waterproof Base (Epoxy Grund lak)

CC WP Base er første trin i at skabe den slidstærke holdbare overflade på dit nye projekt hvor du har anvendt Contec Coating PURE – det stærke alternativ til Micro cement.

CC WP Base kan også med fordel anvendes som ekstra primer oven på CC Filler, hvor det er udlagt på overflader med forskelligt sugende underlag (fliser/fuger) for at minimere/undgå fugeskygger der trækker ud gennem den færdige behandling.

CC WP Base påføres let med rulle i tynde lag på rent og tørt fedtfrit og bæredygtigt underlag, minimum 2 gange

CC WP-Base er tokomponent – du skal altså blande de to dåser (begge væsker) meget kraftigt med røre-udstyr inden den er klar til anvendelse. Brugstiden ved den blandede væske er 4-6 timer.

Fås i Vejledende pris
1 kg. 360,-

CC Sealer PU-Top (Polyurethane top lak)

CC PU-Top er anden og sidste trin, i at skabe den slidstærke og holdbare overflade på dit nye projekt, hvor du har anvendt Contec Coating PURE, det stærke alternativ til Micro cement.

CC PU-Top påføres let med rulle i tynde lag ovenpå basen udført med CC WP-Base, minimum 2 gange.

CC PU-TOP er to komponent så du skal altså blande de to dåser (begge væsker) meget kraftigt med røre-udstyr inden den er klar til anvendelse. Brugstiden ved den blandede væske er 4-6 timer.

Arealet kan tages i brug 24 timer efter sidste lag PU-Top, dog med forbehold for at det sidste lag PU, tager 5-7 dage for fuld afhærdning.

Fås i Vejledende pris
1 kg. 495,-

CC Nano sealer

CC Nano sealer anvendes som den endelige behandling af overfladen indendørs i rum og på overflader der ikke udsættes for vand så som vådrum og bryggers osv.

Anvendes hvor der ikke er krav til stor slidstyrke evt. vægge på dit nye projekt hvor du har anvendt Contec Coating PURE det stærke alternativ til Micro cement.

CC Nano sealer anvendes også som slutbehandling på de udendørs og semi-udendørs projekter, hvor der er anvendt PURE, eks. terrassen eller garagegulvet.

Med denne sealer sikrer du, at betonen holder til påvirkninger fra vind og vejr. Den beskytter bl.a. mod fugt, skimmel, revner og frostsprængninger. Denne sealer trænger ned i betonen og påvirker ikke betonens finish.

CC Nano sealer er en vandbaseret nano-/akrylforsegling med stor slidstyrke der leveres klar til brug.

TIPS! Man kan med fordel anvende CC Care (plejesæbe) som supplement til vedligeholdelse af indendørs overflader.

Fås i Vejledende pris
1 liter 140,-
5 liter 615,-