Tapet og vægbeklædning - skab personlighed

Mangler du tapet til din bolig? I så fald, står vi hos Solsidens Maler og Farvehandel A/S klar til at hjælpe i Aalborg, Svenstrup, Nørresundby og omegn. 

Tapet har en evne til at få et rum til at se mere livligt ud, hvide vægge kan hurtigt blive for klinisk at se på, og der er tapet en rigtig god mulighed for at give liv til rummene i din bolig.

Tapet kan fås i mange forskellige temaer, det kan være alt for natur tapet til grafisk tapet. Det er efterhånden kun din fantasi der sætter grænser for hvilke former for tapet man kan få på sine vægge i dag. Tapet er med til at forandre rummene i dag og er med til at give et flot grafisk præg.

Fotostat eller fototapet

Et fototapet også kaldet fotostat betyder at du kan få affotograferet tegninger, billeder, dokumenter i stort format og sat på din væg ligesom tapet. Du har muligheden for at give din væg et unikt præg med dine egne personlige billeder. Det vil sige at du kan lave dit eget helt personlige tapet til væggen derhjemme, også endda med et personligt billede eller med et billede du selv har taget som så bliver forstørret op i den ønskede størrelse.

Skal du have hjælp til at opsætte fotostat eller fototapet, er Karsten eksperten. Han brænder for detaljerne og sætter en dyd i at udføre arbejdet professionelt og til topkarakter. Se billederne af nogle af de fotostater, han allerede har opsat.

Vi tilbyder også 

Hos Solsidens Maler og Farvehandel A/S tilbyder vi også mange andre produkter end maling. Vi har et stort sortiment, som blandt andet indeholder: 

Hvilket tapet skal du vælge?

Når du skal gøre dig nogle overvejelser omkring hvilke/hvilket tapet du skal vælge til din bolig og til hvilke rum, så er det en god idé at finde ud af hvilken stil du ønsker at gå med i din bolig, og finde ud af hvilken stil du vil gå med.

Tapet kan friske en hvilken som helst væg op, om den er slidt, kedelig eller bare fordi du ønsker noget pænt på din væg - så kan tapet hjælpe på det. Der er rigtig mange muligheder når det drejer sig om tapet, det er alt fra hvidt tapet til mønstret og farvet tapet.

Det er kun fantasien der sætter grænser for hvilken slags tapet det skal være, et godt tip vil være at overveje hvilken eller hvor mange vægge du vil have tapet på, hvis du vælger et mønstret tapet skal du være opmærksom på at det hurtigt kan overtage hele rummet hvis du vælger mønstret tapet til alle væggene. Men det kommer selvfølgelig an på hvilken stil man ønsker at gå efter.

Der findes både vævet og ikke-vævet tapet. Det er en god idé at være opmærksom på om det er det ene eller det andet, da vævet tapet typisk er tykkere også kræver det at, man bruger tapetklister til at sætte det op, hvor ikke-vævet tapet typisk har filt på bagsiden og er lettere at arbejde med, her skal man nemlig kun anvende vævlim på væggen.

Hos Solsidens Maler og Farvehandel A/S forhandler tapet fra Juvita og Flauenskjold.

Er du i tvivl om hvilken vægbeklædning du skal vælge?

Hos Solsidens Maler og Farvehandel A/S har vi et stort udvalg i tapet, glasvæv og filt. Så uanset hvad du beslutter dig for, er vi sikre på at vi kan hjælpe dig. Vi står derfor også klar i butikken med gode råd og den rette rådgivning så du bliver tilfreds med resultatet. 

Du er også mere end velkommen til at ringe på 98172098 eller på mail: kg@solsidensmaler.dk